< < Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Bilgiden Bilince Konferanslarında
-->

22 Aralık 2023

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi, T.C. Bolu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Seyyide Nefise Kız Yurdu Müdürlüğü'nce yürütülen Bilgiden Bilince Konferansları kapsamında 21.12.2023 tarihinde saat 18.30-19:30'da yurt öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimleri verdi.

Konferans, Yurt Müdürü Sabahat Yurtsever, Yurt Müdürü Yardımcısı Ayşe Türker, Yurt Yönetimi Memuru Fatma Kılıç ve 17 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sebahat Gücük "Tütün ve Tütün Ürünlerinin Zararları ve Pasif Etkilenim",  Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yunus Altundağ "Teknoloji Bağımlılığı ve Başa Çıkma" konularında  konferans verdiler.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14030 Gölköy / BOLU
  • Tel: +90 374 253 ... Fax: +90 374 253 ...
  • EPosta: ...ibu.edu.tr