5. Çocuk Spor Şenliği Başladı

13 Aralık 2023 Çarşamba



Bolu Valiliği, Spor Bilimleri Fakültesi ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut'un yaptığı 5.  Çocuk Spor Şenliğinde Bağımlılıkla Mücadele  Uygulama ve Araştırma Merkezi de çocukları bağımlılıktan korumaya yönelik farkındalık oyunları ile etkinlikte görev aldı. Merkezimizi Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin ve Öğr. Gör. Uzm. Hacer Alpteker temsil ediyor. 

 

Spor Bilimleri Fakültesi'nin salonlarında 13 Aralık 2023 tarihinde saat 09.30 da başlayan 5. Çocuk Spor Etkinlikleri saat 14.30'a kadar sürecek. Spor Bilimleri Fakültesinde Spor Yöneticiliği Bölümünün öğretim elemanı olan Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut'un hazırlamış olduğu projenin protokolü bir yıl önce Bolu Valiliği, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı ve 13 Aralık 2023 tarihinde proje hayata geçirildi.

İlkokul öğrencilerine oyunla öğretme, fiziksel aktivitenin yararları,  bağımlılıkla mücadele farkındalığını oyunla kazandırma ve neşeli bir vakit geçirerek güzel anılar biriktirecek olan 200'den fazla ilkokul öğrencisi bu şenliğe katıldı. Şenliğin oyunlarını Spor Bilimleri Fakültesi  Spor Yöneticiliği Bölümü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri yürütüyorlar.

Şenliğin hazırlıkları 12 Aralık 2023 tarihinde saat 17.00-22.00 aralığında Spor Bilimleri Fakültesi  Spor Yöneticiliği Bölümü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut'un koordinasyonunda yapıldı. Hazırlık çalışmalarına Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin ve Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Öğr. Gör. Uzm. Hacer Alpteker de katıldı. Etkinlik günü merkezimiz yönetim kurulu üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Adem Solakumur da katılım sağladı. Sınıf öğretmenlerinin, velilerin katıldığı 5. Çocuk Spor Şenliği tüm neşesiyle 13 Aralık 2023 günü 14.30'a kadar sürecek. 

Hızlı Erişim