BAĞIMLILIKLA MÜCADELE DENEYİMİ

28 Eylül 2023 Perşembe


Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile
 3 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00'te "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Deneyimi Paylaşımı" konulu bir konferans düzenlenecektir.

Konferansın konuşmacısı, Bağımlılık Danışmanı, Yazar, Sosyal Çalışmacı ve Pusula Ayık Yaşam Derneği Başkanı Fatih Budak'tır.

Konferansta, madde bağımlılığı ile mücadelenin önemi ve bu mücadelede başarıya ulaşmanın yolları ele alınacaktır. Fatih Budak, kendi deneyimlerinden de yararlanarak 17 yıllık uyuşturucu bağımlılığından kurtuluş ve başarı hikayesini, madde bağımlılığı ile mücadelede karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukların nasıl aşılabileceği konusunda bilgiler verecektir.

Konferans, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin tüm öğrencilerine, personellerine ve konuya ilgi duyan on sekiz yaş üstü tüm vatandaşlarımıza açıktır. Katılım ücretsizdir.

Konu: Madde Bağımlılığı ile Mücadele Deneyimi Paylaşımı, 17 yıllık uyuşturucu bağımlılığından kurtuluş ve başarı hikayesi

Konuşmacı: Fatih Budak

Tarih: 3 Ekim 2023,Salı

Saat: 14.00

Yer: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon 

Hızlı Erişim