BAİBÜ Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ile Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Ortak Toplantısı Yapıldı

18 Ocak 2024 Perşembe



Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Ortak Toplantısı Yapıldı. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu, 17 Ocak 2024 tarihinde saat 10.00'da Rektörlük Binası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda ortak bir toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıya; Rektör Yardımcısı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aydın Him, komisyon üyeleri Prof. Dr. Hamit Coşkun, Prof. Dr. Selami Özsoy, Prof. Dr. Mervan Bektaş ve Dr. Psikolog Evgin Miçooğulları Bağımlılıkla Mücadele Komisyonunu Temsilen katıldı. Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin, Merkez Yönetim Kurulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sebahat Gücük, merkez yönetim kurulu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mithat Önder, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karakaş, Dr. Öğr. Üyesi Adem Solakumur, Dr. Öğr. Gör. Seher Zengin, Öğr. Gör. Uzm. Hacer Alpteker ve Dr. Öğr. Üyesi Taha Gökmen Ülger katıldı.

Toplantıda 2023 yılında yapılan ilk yönetim kurulunda alınan kararların değerlendirilmesi yapılarak 2024 bahar döneminde yapılması planlanan  faaliyetler ve eylem planları konuşuldu.

Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu, üniversite genelinde bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere ve personele yönelik eğitimler vermek, bağımlılıkla mücadele konusunda danışmanlık ve destek hizmetleri sunmak ve bağımlılıkla mücadele konusunda araştırma çalışmaları yapmak amacıyla ortak çalışmalar yürütecek.

Hızlı Erişim