BAİBÜ Genç Ofis ve Bolu Gençlik Merkezi, Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Bağımlılıkla Mücadele İçin İşbirliği Yapıyor

12 Şubat 2024 Pazartesi

Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sağlık Bilimleri Fak. Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı BAİBÜ Genç Ofis Bolu Gençlik Merkezi Yetkilileri ile Bahar döneminde bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı bir gelecek konularında yapabilecekleri işbirliklerini konuştular. 12.02.2024 tarihinde yapılan toplantıya Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Ofis, Bolu Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Fatih Temel ve Genç Fikirler Topluluk Başkanı Doğanay Yılmaz, Genç Ofis çalışanı Elif Yaren Korkmaz ile Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin, Dr. Öğr. Üyesi Songül Çağlar ve Seher Zengin Katıldı.