Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Ofis, Bolu Gençlik Merkezi Liderleri Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Müdürünü Ziyaret Etti

20 Aralık 2023 Çarşamba

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Ofis, Bolu Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Fatih Temel ve Gönüllü Gençlik Lideri Ömer Faruk Gürlen  20.12.2023 tarihinde Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin'i ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında, Gençlik Lideri Fatih Temel ve Gönüllü Gençlik Lideri Ömer Faruk Gürlen, Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ile bir araya gelerek "Bir Konferans Bir Tiyatro" etkinliğindeki işbirliğinin sonuçlarını değerlendirdi.

Yapılan işbirliğinin başarısı ve katılımcı geri bildirimleri ele alınarak, gelecekte düzenlenecek projeler için görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, gençler arasında bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projelerin yanı sıra, gençlerin toplum yararına daha etkin katılımını sağlayacak etkinlikler ve çalışmalar da ele alındı.

Ziyaret, üniversite ve gençlik merkezi arasındaki işbirliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.