Bolu Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 2023 Nisan

28 Nisan 2023 Cuma

 


Bolu Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Sayın Vali Vekili Fatih DAMATLAR Başkanlığında, 27.04.2023 Perşembe günü saat: 09:30' da Valilik Abant Toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantı Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan "Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurul kararlarının gerçekleştirilme durumunun değerlendirilmesine" ilişkin bir açılış sunumu ile başladı. Ardından  İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi "Bağımlılıkla mücadele kurumlar arası iş birliği projesi"  kapsamında geçekleştirdikleri çalışmalarını sundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı da uyuşturucu ile mücadelede konusunda yürüttükleri faaliyetleri içeren sunumlarını yaptı ve video gösteriminde bulundu. Sunumların bitiminde  toplantıya katılım yapan kurum temsilcileri bağımlılıkla mücadele konusunda yapılabileceklere ilişkin katkıda bulundular.

Toplantıda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünü Doç. Dr. Makbule TOKUR KESGİN temsil etti.

Hızlı Erişim