Bolu Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılının Birinci Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Şubat 2024 Salı

Bolu Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılının Birinci Toplantısı 27.02.2024 tarihinde saat 10.00'da Valilik Binası Abant Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın Him ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezini temsilen Merkez Müdürü Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin katıldı

Toplantıda:

• İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir önceki kurul kararlarına yönelik çalışmalar sunuldu. Bu kapsamda üniversitemizde yapılan tütünün pasif etkilenimini önlemeye yönelik çalışmalarla ilgili gelişmeler tartışıldı.
  • İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından Bağımlılıkla Mücadele Kurumlar Arası İş Birliği Projesi kapsamında 2023 yılı çalışmaları sunuldu.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2023 yılı bağımlılıkla mücadele çalışmaları sunuldu.
  • Kurul üyelerinin görüş ve önerileri alındı.