Bolu'da Bağımlılıkla Mücadelede Önemli Adımlar: Vaka Değerlendirme ve Dış Paydaş Toplantıları Yapıldı

18 Temmuz 2024 Perşembe

Bolu İli Bağımlılığı Önleme Vaka Değerlendirme Kurulu 2024 Yılı 7. toplantısı ile Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Bolu İli Bağımlılığı Önleme Vaka Değerlendirme Kurulu 2024 Yılı 7. toplantısı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Büşra Deligöz başkanlığında 17.07.2024 Çarşamba saat 09:30’da İl Sağlık Müdürlüğü 4. Kat toplantı salonunda gerçekleştirildi. Aylık olarak düzenlenen bu toplantılarda, Bolu'daki bağımlılık vakaları ele alınarak çözüm üretilirken, bağımlılıkla mücadelenin farklı yönleri de masaya yatırılıyor. Bu toplantılarda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesini Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi temsil etmektedir.

Toplantıda ele alınan gündem maddeleri tamamlandıktan sonra, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin başkanlığında bir dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.  

Toplantıya katılan paydaşlar, üniversitede pasif etkilenmenin önlenmesi ve şehrimizin çocuk parklarında pasif etkilenmenin önlenmesine yönelik alınabilecek tedbirler konusunda görüş ve önerilerini paylaştılar.

Bu toplantılar, Üniversitemizde ve Bolu'da bağımlılıkla mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi ve bu sorunun önüne geçilmesi için önemli adımların atılmasına katkı sağlayacak.

Hızlı Erişim